VIL DU HAVE STYR PÅ DIN BÅDS ELEKTRONIK?

Deltag på vores gratis webinar om elsikkerhed ombord, hvor du lærer at håndtere el, batterier og lader ombord på din båd på en sikker måde

Deltag live eller se det når det passer dig

(du vil modtage et link til deltagelse via mail)

Næste live webinar afholdes:

Tirsdag den 28. september klokken 19-20.30

Få styr på batterierne

Hvert år er der lystbåde, der pludselig bryder i brand og i løbet af få minutter er båden enten udbrændt eller ligger på bunden. Ofte skyldes brand, eksplosion eller nedsmeltning af ledninger især problemer omkring batterierne. I dette gratis webinar fokuserer vi derfor på forholdende og sikkerheden omkring bådens batterier.

Vi oplever også, at mange sejlere gerne vil vide hvordan afbryder, batterier, batteribank, landstrøm og opladning fungerer. Det er en meget nyttig viden, som både sikre, at du kan vedligeholde bådens elsystem korrekt så der altid er strøm til radio, GPS, lanterner, m.v. og så du er i stand til at fejlsøge og løse problemer hvis de opstår under sejlads. Der er ikke noget mere irriterende, end at få en perfekt dag på vandet spoleret af flade batterier. Desuden holder batterierne længere når de vedligeholdes korrekt, hvilket kan spare dig for teknikkerregninger og nyt udstyr for flere tusinde kroner.

 

 

På dette gratis webinar om elsikkerhed ombord får du:

Værktøjer til hvordan du selv kan checke om elsystemet omkring batterierne er i orden

Guide til hvordan batterier vedligeholdes korrekt så de holder i mange år

Viden om hvad du skal passe på så brandfare i elsystemet minimeres

Indsigt i hvordan elsystemet omkring batterier, generator og lader fungerer

Mulighed for at få svar på spørgsmål omkring strøm og elektronikken på din båd

Få styr på elektronikken  og ro i maven

Lær om forholdsregler og sikkerhed omkring batterierne i din båd og slip for nervøsitet om manglende strøm, brand eller nedsmeltning

MELD DIG TIL HER

Din underviser

Lars Doktor Kristensen

 Jeg er født i Aalborg og opvokset Nordenfjords. Karrieren startede som elektronikmekaniker i flyvevåbenet 1974. I første omgang med Radio og navigations systemer, senere med Radar. I starten af 1980’erne blev jeg lidt tilfældigt ”rodet” ind i et problem med Navigations udstyr fra Shipmate. Det førte til, at jeg fik et jobtilbud og få dage efter var jeg ude af flyvevåbenet for at starte et job i Shipmate’s VHF-kommunikationsafdeling. Efter et par år var jeg 1½ år på skolebænken på Århus Tekniske skole til videreuddannelse som elektroniktekniker. En måned før jeg var færdig landede jeg drømmejobbet i mikrobølgeudviklingsafdelingen på Elektronikcentralen i Hørsholm. 

Med nogle skift undervejs og blandt andet en stilling hos LEICA (AP Navigator) besluttede jeg i 2003 at starte som selvstændig indenfor bådelektronik. Siden da er det blevet til mange hundrede både serviceret, lige fra små lystbåde til store krydstogtskibe. 

 Jeg har igennem en del år holdt foredrag i sejlklubber om el og elektronik. Formålet med disse online foredrag er simpelthen, at flere bådejere får mere viden og ved hvor de skal passe på, når de ændre i elsystemet. En fejl kan have store konsekvenser og være til fare for dem selv og familien og det er der rigtig mange der ikke er klar over. 

Reserver din plads i dag

Det er tid til at få styr på elektronikken

Næste gratis webinar om elsikkerhed ombord starter om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

RESERVER EN PLADS I DAG

Henning

MANGE TAK for et godt webinar, dejligt at høre med instruktører der ved hvad de snakker om👍👍
Som ny bådejer gav det et rigtig god indblik.
Vil helt sikkert anbefale det til andre

Karsten

Mange tak for kurset. Det var simpelt hen forrygende og ramte i hvert fald mit gør-det-selv- niveau. Fantastiske afveksling mellem noget strengt fagligt og relevante eksempler/historier i passende omfang.

Søren

Tak for et meget fint webinar.

Lars

Tak for et rigtig godt intro kursus til el ombord!

Bjarne

Tusind tak for linket med et super godt og lærerigt webinar.

Viden, guides og værktøjer direkte i din indbakke

+ 3 dages mini-kursus i elsikkerhed ombord

Få viden, guides og inspirerende historier om el og elektronik ombord. Få samtidig super skarpe tilbud og vær den første til at høre om nye kurser, webinarer og blogindlæg. Du kan altid afmelde dig igen med blot et enkelt klik.


.

Kontakt

info@myboatelectronics.com

Find os på sociale medier