Nuværende status
Ikke tilmeldt
Pris
49 DKK Every 1 month
Kom i gang

Månedlig live-spørgetime af omkring en times varighed (afhængig af spørgsmålsmængden) hvor du har mulighed for at stille dine spørgsmål og få svar omkring bådelektronik. Intet spørgsmål er for småt eller for stort. Har du altid undret dig over hvad forskellen er på strøm og spænding? Er du gået i stå med fejlfinding på dit NMEA2000 netværk? Deltag live hver måned og få svar og hjælp til at komme videre.

I tillæg til spørgsmålene gennemgås der noget ny viden i starten af hver spørgetime. Vi introducerer et tema, som fx kunne omhandle guides til installation af specifikt udstyr, vejledninger til fejlfinding af specifikke systemer, nye produkter der er kommet på markedet eller sjove/interessante erfaringer fra nylige projekter, som vi har deltaget i. Ved at følge med i spørgtimerne får du altså løbende ny viden og følger med i den nyeste udvikling indenfor bådelektronik.

Hver lektion er en live-udsendelse som starter på et givent tidspunkt. Efterfølgende bliver videoen automatisk til en optagelse af live-udsendelsen, så man altid kan gå tilbage og se svarene, eller se det på det tidspunkt, som passer bedst.

Agendaen for en typisk spørgetime er som følgende:

  1. Introduktion til nyt emne og viden
  2. Jeres spørgsmål og svar live

Kursusindhold