Kursusoversigt

Vi tilbyder online kurser i el og elektronik ombord

Vælg mellem 9 dybdegående kursusgange
Kurserne består både af videolektioner og skriftligt materiale
Få svar på dine spørgsmål via mail support
Download et personligt kursusbevis

Bliv klogere på el og elektronik ombord

 

Vores kurser i el og elektronik ombord går i dybden med de forskellige emner indenfor elektronik ombord på en båd.

Vi udbyder i alt 9 kurser som alle består af to til tre videolektioner af i alt 60-90 minutters varighed. Derudover indeholder alle kurser en eller flere e-bøger om emnet, samt adgang til de slides der bruges under kurset.

Når du køber et eller flere kurser opretter du samtidig en bruger på myboatelectronics.com. Efter køb vil dine kurser være tilgængelige under din personlige profil.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med kurset giver vi dig 30 dages fortrydelsesret fra købsdatoen. Fortrydelsen forudsætter at du ikke har downloadet materialet. Fortrydelsen skal sendes til os på mail info@myboatelectronics.com senest 30 dage fra købsdatoen. Vi refunderer det fulde beløb.

Mængderabat

Køb 2 kurser og få det tredje gratis

Når du ligger tre kurser i kurven trækker vi prisen for det ene fra.

Derudover tilbyder vi alle 9 kurser til en fordelagtig pakkepris på kun 2490 DKK. Pakken er alt inklusiv og har en værdi af 3735 DKK.

DKK415
Batterier batteries

Batterier

Dette kursus handler om de forskellige batterityper, startstrøm, forbrugsstrøm og strøm til bovpropel. Derudover placering af batterier samt valg af lader og opladning.

DKK415
eltavlen

Eltavlen

Dette kursus handler om eltavlen og dens forbindelser. Det inkluderer strømforbrug og spændingsfald i kabler. Der vises eksempler på forskellige tavler.

DKK415
landstrøm

Landstrøm og Solenergi

Dette kursus omhandler 230 V på båden, herunder landstrøm, samt solpaneler og vindgenerator.
Derudover sikkerhed omkring almindelig brug og arbejde med landstrøm.

DKK415
Netværk

Netværk

Dette kursus omhandler lavhastigheds-netværk: NMEA0183, NMEA2000, Seatalk NG og Simnet. Kurset handler også om højhastighedsnetværk: LAN og trådløst netværk.

DKK415
Galvanisk tæring

Galvanisk Tæring og Jordplan

Kurset handler om galvanisk tæring og hvad dette betyder for bådene. Forskellige metaller og elektrolytter, som saltvand, kan give tæring i båden.

DKK415
VHF radio

VHF Radio og VHF Antenner

Dette kursus fokuserer på VHF radio og VHF antenner. Desuden behandles radiofrekvenser mere bredt og radiobølgers udbredelse rundt om jorden.

DKK415

MF/HF Radio og Nødudstyr

Dette kursus fokuserer på mellembølge (MF) og kortbølge (HF) radio, SSB og DSC. Rækkevidden på og brugen af de forskellige radiosystemer gennemgås.

DKK415

Satellitkommunikation, Internet og PC Ombord

I dette kursus behandles forskellige satellit-relaterede systemer. Det inkluderer kommunikation via satellittelefon og Iridium.

DKK415

Køb af Brugt Båd og Fejlfinding

Dette kursus handler om hvordan elektronikken ombord undersøges, især før køb af båd. Desuden gennemgås forskellige aspekter af fejlfinding og opsætning af autopilot også.

DKK2,490
pakketilbud

Pakketilbud | Alle 9 Kurser

Samlet pakke med adgang til alle 9 kursusgange. Lær om batterier, eltavlen, landstrøm, netværk, galvanisk tæring, VHF, MF/HF, satellitkommunikation, internet og hvordan du tester og checker udstyret ombord.

DKK49/month

Spørgetime

Månedlig live-spørgetime af omkring en times varighed (afhængig af spørgsmålsmængden) hvor du har mulighed for at stille dine spørgsmål og få svar omkring bådelektronik. Intet spørgsmål er for småt eller for stort.